Zoeken naar massagepraktijk groningen

massagepraktijk groningen
massagepraktijk
Massagepraktijk Groningen.
Effecten van massage. Welke massage past bij mij? Maak een profiel aan. Voorwaarden en Privacyverklaring. 9717 JS Groningen. Massagepraktijk Groningen is een praktijk voor klassieke massage, sportmassage, stoelmassage en kinesiotaping. Voor studenten geldt, op vertoon van een studentenkaart een studententarief.
Sea
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
seo starter guide
Welkom bij Massagepraktijk Groningen! hp_massagepraktijkgroningenv4.
Bij Massagepraktijk Groningen kun je, zowel overdag als s avonds op afspraak, terecht voor.: Kinesio Taping medical taping. 9717 JS Groningen. 065 465 47 70. Massagepraktijk Groningen is aangesloten bij de Nederlandse. Brancheorganisatie voor Sportverzorgers en Masseurs. Copyright 2010-2017 Massagepraktijk Groningen.
Dekbedden
Welkom.
Bij Massagepraktijk Hoogkerk kunt u, op afspraak, zowel overdag als s avonds terecht voor ontspanningsmassage, hotstonemassage, sportmassage en sporttapen/bandageren. Mijn naam is Karin Harryvan en ik ben in augustus 2013 begonnen met de opleiding tot sportverzorger en sportmasseur bij Opleiding Sportmassage Groningen.
slotenmaker amsterdam
Home.
De Hot soap stones Lovely Sabuni zijn handgemaakte natuurzepen met waardevolle werkstoffen. Gespannen, druk, vermoeid? Aandacht voor lichaam en geest is voor veel mensen belangrijk geworden. De behandeling combineert masseren met thermodynamische voordelen en de therapeutische kwaliteiten van essentiële oliën.
Bureau
Skin2Impress Groningen Schoonheidssalon, Massagepraktijk.
Copyright Skin2Impress Groningen 2015. Relax Face, Body Mind. Welkom bij schoonheidssalon en massagepraktijk Skin2Impress, al 8 jaar een vertrouwd adres in het centrum van Groningen. In een sfeervolle rustgevende omgeving kunt u bij ons genieten van een grote diversiteit aan behandelingen.
www.meubelen-online.nl
Massagepraktijk MéMé Massage nabij centrum Groningen.
Die balans wil ik je in Massagepraktijk MéMé geven. Zodat JIJ je goed voelt, door simpelweg te voelen! Bij Massagepraktijk Groningen kan je terecht voor vele lichamelijke klachten, die veroorzaakt worden door stress en overbelaste spieren. Denk hierbij een zere nek, stijve onderrug of een tenniselleboog.
kantoor ontruimen
Westeremden.com Ons Dorp van Toen en Nu.
Geplaatst op 14 april 2018 door Auteur. Westeremden-De Veiligheidsregio Groningen heeft geen meldingen van incidenten ontvangen na de aardbeving van vrijdagavond. Rond half twaalf was er een beving met een kracht van 28, op de schaal van Richter bij Garsthuizen, deze werd ook gevoeld in Westeremden en ook in de andere regio dorpen.
thaise massage groningen
Massage praktijk van den Brink Groningen.
Onder dit motto ben ik een massagepraktijk begonnen. Even de spierspanning loslaten die zo gewoon is dat u zich er niet meer van bewust bent. Even de drukte van de dag vergeten. Even een pauze in de eindeloze gedachtenstroom. Even helemaal niets.
sociale security

Contacteer ons