Resultaten voor massagepraktijk apeldoorn

massagepraktijk apeldoorn
Massagepraktijk Apeldoorn Sport Wellness Mirelness Apeldoorn.
Dit is vorm gegeven in The circle of wellness wat als rode draad door de organisatie loopt. Daarnaast richt Mirelness zich op het bedienen van de klant of cliƫnt door alles in overleg aan te bieden en op maat. Wij gaan uit van mogelijkheden!
sportmassage apeldoorn
massagepraktijk apeldoorn.
Bij Massagepraktijk Apeldoorn kun je verschillende behandelingen ondergaan, zoals sportmassage, diverse wellnessmassages, zwangerschapsmassage en triggerpointtherapie. Een massage verbindt lichaam en geest en stelt je in staat om spanningen los te laten, afvalstoffen af te voeren en opgebouwde pijnklachten te bestrijden.
thai apeldoorn
Home Massagepraktijk Pieete Apeldoorn.
bij massagepraktijk pieete in apeldoorn kun je ook terecht voor bindweefselmassage en zwangerschapsmassage. Neem contact op. Een goede massage is een weldaad voor LICHAAM en geest. Bij Massagepraktijk Pieete kunt u terecht voor verschillende soorten massages.Klik op onderstaande link voor meer informatie.
google seo help
Massagepraktijk Judith Schut Home.
MASSAGEPRAKTIJK JUDITH SCHUT. VOOR EEN GOEDE, PERSOONLIJKE MASSAGE. Bent u toe aan een massage? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Sinds 2001 ben ik actief als masseur. Eerst begonnen met Sportmassage en daarna heb ik diverse opleidingen gevolgd, onder andere de Bindweefselmassage en Fitnesstrainer A.
slotenmaker amsterdam
In Ontspannen Handen.
Welkom bij massagepraktijk In Ontspannen Handen. Kijk voor evt.aanbiedingen op https//www.facebook.com/InOntspannenHanden.: Kom je voor de eerste keer dan krijg je 10% korting op een van de massages/behandelingen, m.u.v. Komt iemand op aanraden van jou, krijg je weer 10% korting. Massage is voor iedereen ontspannend voor zowel lichaam en geest. U kunt ons vinden op.: Massage Apeldoorn Zwangerschapsmassage Apeldoorn Reiki Apeldoorn.
Bureau
Massagepraktijk Groenevelt Ontspanningsmassage Hotstone massage Sportmassage Triggerpoint massage.
Massagepraktijk Groenevelt is een kleine praktijk die werkt vanuit een persoonlijke aanpak. Mijn naam is Nathalie Groenevelt. Ik heb bij het starten van mijn praktijk gekozen voor een wat andere aanpak. Ik behandel mensen in plaats van klachten. Op basis van wat in uw geval het beste is kies ik een methode of massage. Daarna adviseer u graag om problemen in de toekomst te voorkomen. Aangezien ik ben opgeleid aan het CIOS, ligt mijn basis in de sportmassage en blessurepreventie. Daarnaast geef ik ook ontspanningsmassages, triggerpoint massages of hotstone massages. Een goede massage is niet alleen maar prettig om te krijgen, maar ook leuk om eens weg te geven. Bij ons zijn een drietal verschillende massage kadobonnen verkrijgbaar. Kadobon Ontspannings Massage. Laat iemand genieten van een ontspannende massage. Kadobon Hotstone Massage. Verras iemand met een heerlijke Hotstone Massage. 7323 TT Apeldoorn.
www.meubelen-online.nl
Massagepraktijk Apeldoorn Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Apeldoorn, die ook te vinden zijn in de rubriek massagepraktijk! Gelre Ziekenhuis Apeldoorn. Centraal Beheer Apeldoorn. Koos Mechielsen Apeldoorn. Woonkeus Stedendriehoek Apeldoorn. Gemeente Apeldoorn Apeldoorn. De Telefoongids Voor Particulieren Apeldoorn.
moratorium ontruiming
Massage in Apeldoorn, ontspanningsmassage, klassieke massage en energetische massages, Veluwe, Gelderland, Overijssel.
ontspanningsmassage, klassieke massage en energetische massages. Massage in Apeldoorn, ontspanningsmassage, klassieke massage en energetische massages, Veluwe, Gelderland, Overijssel. Veluwe, Gelderland, Overijssel. Massage in Apeldoorn, ontspanningsmassage, klassieke massage en energetische massages, Veluwe, Gelderland, Overijssel. Trefwoorden: nekpijn, schouderpijn, lage rugklachten, stijfheid, holistische massage, zwangerschapsmassage, praktijk, massagepraktijk.
SEO
Welkom bij Massagepraktijk Well Be Ing te Apeldoorn.
Mijn naam is Inge van Ee. Nadat ik vele jaren in loondienst binnen de zorgsector werkzaam ben geweest, heb ik in 2014 mijn eigen massagepraktijk geopend. Ik nodig u uit om kennis te maken met de ontspanningsmassages en klachtgerichte behandelingen.
seo specialist

Contacteer ons